Skikkelig spent

Idag fikk jeg vite at jeg skal ha konsert. Dere vet vel at jeg spiller piano, jeg skal spille piano på konserten. Jeg skal spille 3 sanger. Den enne sangen heter simplicity også er det pekefingersang og glade jul eller nå tennes tusen julelys. Jeg skal spille to konserter. Den første konserten er neste uke, uke 50 på torsdag på union scene. Den siste konserten er i uke 51 på en onsdag.

Og på samme tid er det også juleavslutning på skolen min. Så det vil bli en spennende uke. Vårt skuespill heter Norge rundt. Jeg er konfransier. Sier ikke mye de andre bloggerne er også med på stykke. Frida er konfransier sammen med meg Henirette er med i et skuespill som heter <<Æ e i a>>. Henirette sier det er teit ( og det er det faktisk) Henirette sier : ka klasse går du i? En annen skuespiller sier : æ e i a . Ser du de sier ingenting de sier bare noen få bokstaver greia med det stykke er vokaler. Lan sin rolle er å være en forteller i et stykke som heter Askeladden. Lan sier heller ikke mye. Hun sier bare to passe lange setninger. Er ikke mye.

Imens jeg blogger holder jeg på å øve på sanger:

Mange av dere har vel hørt om en sang som heter Hei hå nå er det jul igjen. Også øver jeg på de replikker. Jeg kan replikkene jeg skal si men jeg blir ganske usikker på hva jeg skal si. Så plutselig når jeg står på scenen sammen med Frida blir man slitt stønn noen ganger fordig liksom nå ser alle på deg.

Bildet av manuse:

Ja, det blir spennende jeg kommer til å blogge om dette så følg med :)

Over og ut Anh :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Scoore

Scoore

11, Drammen

Vi er 4 jenter fra Drammen som blogger om mote og livet vårt!! Hvis du skriver noe dritt blir det enten sletta eller så blir det ledd høyt av! Le av oss og vi ler av deg! Over og ut, Frida, Anh, Lan og Henriette ;)

Kategorier

Arkiv

hits