Moteshowet

Ja jeg sa jeg skulle blogge om det moteshowet. Og nå gjør jeg det:

Jo det ente med at jeg ikke skulle gå på det moteshowet for jeg var veldig spent om jeg skulle eller ikke, jeg kunne gått på moteshow men nei. For jeg kunne gå men jeg var så usikker for den buksa til kjolen var alt for lang. Mamma sa at hun kunne sy den boksa mindre. Men jeg vile alikevel ikke. Lan hun som osså har bloggen skulle kanskje også på moteshow for jeg kunne bruke mamma sin kjole for den er for liten for mamma. Og den passer på meg. Men det var to kjoler til mamma som ikke passet.

Men på moteshowet måtte vi ta med to kjoler. Og da var det bare Lan eller meg som kunne gå. Men så ente det med at ingen av oss skulle gå.Jeg haddet egentlig sånn passe lyst, det betyr at jeg haddet bare litt lyst. For det var store barn og små barn som også gikk på moteshowet. Som jeg sa går det til en god sak :) Ja sånn ente det.

Bildet av kjolen:

Jeg synes begge to kjolene var fine... Men dere vet litt flaut å være på moteshow.

Ja over og ut Anh

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Scoore

Scoore

11, Drammen

Vi er 4 jenter fra Drammen som blogger om mote og livet vårt!! Hvis du skriver noe dritt blir det enten sletta eller så blir det ledd høyt av! Le av oss og vi ler av deg! Over og ut, Frida, Anh, Lan og Henriette ;)

Kategorier

Arkiv

hits