Irritert og Glad

Igår var det bandy og fotball turnering og da kom 6b ( det er meg Frida og Lan) vi kom til finalen og den som skulle spille mot oss var 6a ( det er Henirette) og da vant 6a. Og da vant 6a jeg og laget haddet en sjangset å vinne så gikk det i vasken. Men jeg synes synn på Frida hun begynte å gråte. Hun gråt litt å fikk tårer i øynene for noen haddet tråket på hun å sånt. :( . Jeg er så irritert. Men i forigårs så var jeg på Rema 1000 og kjøpte masse godteri siden på fredag for vi lov å ta litt godteri på skolen.

Også idag fikk jeg nye klær :) fra Only, Lindex, Cubus og H& M. Jeg likte dem veldig godt for det er ikke alltid jeg liker å gå på shopping, dere vil sikkert vite grunnen, men har ikke lyst å si det, jeg liker det men det er en grunn.

Bilder av klærne jeg fikk idag:

Liker denne gensern med den buksa under.

Også for litt tilbehør så passer disse smykkene:

For å si det sånn så blogger jeg mest om mote om hverdagen min jeg syns det bare ikke er ekte å legge ut innlegg fra Internett jeg har gjort det selv men jeg prøver mest å legge ut mote om hverdagen min. Jeg vet de andre bloggerne er veldig flinke i mote ( faktisk bedre i mote enn meg) Som dere ser når jeg legger ut mine egne klær så tar jeg den ikke på jo det et fordig:
1. Jeg gidder ikke alltid når jeg er i sove klær å skifte.
2. Jeg vil ikke.
3. Jeg kan ikke for noen ganger skal jeg akkuratt gjøre det eller dra ditt og sånt.

Jeg pleier å legge ut noen ganger bare et kjapt innlegg så jeg gidder vel ikke å skifte klær. Faktisk er den mest ærlige svare er nummer 2 og 3 mest derfor.

Men Over og ut Anh

Én kommentar

sara

25.12.2012 kl.10:15

Dårlige tapere neida :p

Skriv en ny kommentar

Scoore

Scoore

11, Drammen

Vi er 4 jenter fra Drammen som blogger om mote og livet vårt!! Hvis du skriver noe dritt blir det enten sletta eller så blir det ledd høyt av! Le av oss og vi ler av deg! Over og ut, Frida, Anh, Lan og Henriette ;)

Kategorier

Arkiv

hits